Reception / Kontorsservice

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Bolaget startades 1988 och idag är vi över 200 medarbetare på 8 olika kontor och besitter spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Vi är ett värderingsstyrt företag med en prestigelös atmosfär och mycket omtanke. Vi har en positiv och god stämning på våra kontor och brinner för god service gentemot våra beställare, besökare och varandra. Nu behöver vi förstärka vår kontorsservice med en servicefokuserad kontorsvärd/värdinna. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Tjänsten

Vi söker dig som hittar stor glädje i mötet med andra människor och som tycker om att hålla ett kontor trivsamt och inbjudande. Du får möjlighet att jobba med omväxlande uppgifter i en kreativ miljö som präglas av omtanke. Vårt kontorsserviceteam erbjuder tillsammans den bästa servicen till kollegor, besökare och kunder.

Under en vanlig dag på jobbet kommer du att ta emot besökare och kunder, svara i telefon, ha hand om konferensservice - ordna fika och boka mötesrum, beställa kontorsmaterial, hålla ordning på kontorslokalerna (inklusive kök), ombesörja resebokningar m.m. Du kommer alltså vara både receptionist, vaktmästare och konferensvärd/värdinna i ett.

I din roll fyller du en viktig funktion för att vårt kontor skall fungera i vardagen och bidrar till vår gemensamma trivsel och goda stämning.

Du kommer ingå i ett team med ytterligare en person som ansvarar för vår kontorsservice och som blir din närmsta chef. Tillsammans har ni i uppdrag att fortsätta utveckla och ytterligare höja kvaliteten i våra rutiner och service. Du kommer även ha en social tillhörighet med övriga expertis- och stödfunktioner inom HR, Ekonomi och IT.

Erfarenhet

Rollen kräver att du har personlig mognad, är öppen och har en hög känsla för service. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke (minst 3 år), gärna inom konferensservice på hotell där du är van vid telefon, bokningar, konferensfika, hålla ordning i lokaler, osv. Erfarenhet av restaurang/mathantering är meriterande.

Uppdraget kräver att du trivs med att vara fysiskt aktiv.

Egenskaper

Det är viktigt att du tycker om att ge ett personligt bemötande, att du förstår det stora värdet i god service – att ge det där lilla extra. Du är aktiv, öppen och lyhörd i ditt bemötande. För allas trivsel behöver du tycka att ordning och reda är en självklarhet.

Du kan arbeta självständigt och ser vad som behöver göras. Du är trygg i din roll och tar egna initiativ.

Du är van vid att hantera en ryckig vardag och kan prioritera och växla mellan uppgifter. Du är kommunikativ samt behärskar svenska i tal och skrift.

Krook & Tjäder erbjuder

Med en öppen och tillåtande kultur tillåts varje individ blomstra utifrån frihet och ansvar. Hos oss får du stora möjligheter att utveckla och utvecklas.

krook och tjader

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer.

Sista dag för ansökan: 2017-11-30.

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Tanja Pavelic 0734-351081

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Kom ihåg att märka din ansökan "Göteborg - Reception / Kontorsservice".


Arkitekterna Krook & Tjäder är bland de tio största arkitektkontoren i Sverige med över 200 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo. Kontoren arbetar med en stor bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.