Projekterande Arkitekt

hstad arkitekt

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Halmstad är vi idag 6 medarbetare med särskild kompetens inom husarkitektur och stadsplanering. Vi arbetar med ett brett spektrum av projekt från övergripande stadsplaneringsuppdrag, detaljplaner, utredningar och gestaltningsförslag, till byggnadsutformning i tidiga skisskeden, bygglovhantering, projektering och tävlingar. Typen av projekt spänner från bostäder, skolor/förskolor och kontorslokaler till verksamheter av olika slag. Våra beställare finns både i den privata och offentliga sektorn.

Erfarenhet

Vi söker Dig som är idérik och som vill vara med och utveckla/forma kontoret. Du är en driven person med projekteringsvana och som är van att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är utåtriktad och trivs med att utveckla samarbeten och bygga relationer.

Viktigt är att du har ett stort intresse för gestaltning och ser fördelarna med att vara med och påverka den tidiga utformningen av projekten.

Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är van vid att 3D-modellera. Vi använder företrädesvis programvaror som ArchiCAD, SketchUp, Office-paketet och Adobes programserie.

Egenskaper

För oss är personkemi och gruppdynamik viktigt. Därför är vi väldigt intresserade av dig som person, att du är prestigelös och gillar att arbeta tillsammans på lika villkor med både kollegor och kunder. Du trivs med att skapa och vårda relationer, internt som externt, och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. Som yrkesperson tar du din roll på allvar, är ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är flexibel och lyhörd.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är ett företag där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Anna Hirell.

Vid övriga frågor kontakta Pernilla Obert Nielsen, HR

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Halmstad - Arkitekt".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.