Arkitekter och Ingenjörer

boras

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Borås är vi 10 medarbetare med blandade kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar med ett brett spektra av projekt inom främst kontor och bostäder och den offentilga sektorn.

Kontoret har genomgatt ett positivt utveckling under 2015 och söker en ny medarbetare som vill vara en del i vart team I Boras. Du kan vara utbildad arkitekt eller byggnadsingenjör. Vi söker förstärkning i alla roller på kontoret såsom medverkande, handläggare och uppdragsansvarig. Vad som är viktigast är att du vill utvecklas i en prestigelös och öppen arbetsplats.

Erfarenhet

Viktigt är att du har ett stort intresse för gestaltning och ser fördelarna med att vara med och påverka den tidiga utformningen av projekten.

Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är van vid att arbeta med de vanliga dataprogrammen såsom Revit, AutoCAD, SketchUp, Office-paketet och Adobes programserie.

Egenskaper

För oss är personkemi och gruppdynamik viktigt, därför är vi väldigt intresserade av dig som person. Vi ser att du gillar att arbeta tillsammans med andra, med kollegor och med våra kunder. Du trivs med att skapa och vårda relationer och bidrar till en positiv arbetsgemenskap.

Du tar din roll på allvar, är ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är flexibel och lyhörd.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Borås - Arkitekter och ingenjörer".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.