Arkitekt med intresse för hotell

inredning

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Göteborg är vi över 80 medarbetare indelade i 10 studios, där alla våra kompetenser finns representerade. Med mer än 300 hotellprojekt i bagaget vågar vi på Krook & Tjäder påstå att vi är grymma på hotell. Vi lägger sammanlagt mer än 15 000 timmar per år på att rita hotell och den siffran ökar hela tiden. Vi söker därför fler medarbetare med erfarenhet från hotell- och restaurangprojekt till vårt trevliga gäng.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet, gärna längre, och som är trygg i din yrkesroll. Du har ett stort antal hotellprojekt i bagaget och framförallt en gedigen kunskap kring hur ett hotell fungerar, såväl FoH som BoH. Regelverken kring de komplexa flöden som utgör hotell-maskinen sitter i ryggraden hos dig.

Du är van att framställa snabba utredningsskisser för att analysera effektiviteten i en möjlig hotelletablering och har en god förmåga att samarbeta med andra och att leda/driva uppdragen framåt. Du trivs även med att fungera som bollplank och dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar. Det är en fördel om du är van vid att arbeta med de vanliga dataprogrammen såsom AutoCAD, Office-paketet och Adobes programserie, men det är inget krav. Det viktigaste är en gedigen kunskap kring hotellutformning.

Egenskaper

För oss är personkemi och gruppdynamik viktigt, därför är vi väldigt intresserade av dig som person. Vi ser att du gillar att arbeta tillsammans med andra, med kollegor och med våra kunder. Du trivs med att skapa och vårda relationer och bidrar till en positiv arbetsgemenskap.

Du tar din roll på allvar, är ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är flexibel och lyhörd.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Göteborg - Arkitekt med hotellerfarenhet".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.