Erfaren 3D-Projektör BIM

gbg 3dproj

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Göteborg är vi över 80 medarbetare indelade i 10 studios, där alla våra kompetenser finns representerade.

Som 3D projektör/BIM-specialist kommer du verka som projekterande arkitekt/ingenjör i olika typer av projekt. Du är expert inom flera program, metoder och arbetssätt och ingår som BIM-kompetens i olika projektskeden. Du kommer fylla en viktig funktion för kontoret genom att bistå dina kollegor med expertkunskaper inom BIM-projektering.

Exempel på arbetsuppgifter är skapande av Revit- och ArchiCad-modeller, bearbetning och hantering av objektinformation, utförande av kvalitetskontroller i Solibri Model Checker, samt från ett BIM-perspektiv samordna, styra och leda projektering.

Du kommer arbeta på ett nyskapande sätt med CAD/BIM-frågor och fortsätta utveckla våra mallar och manualer. I tjänsten ingår ett ansvar i att följa nyhetsflödet inom BIM och ta din CAD-kompetens till en rådgivande nivå. 

Erfarenhet

Det krävs att du har en gedigen projekteringsvana och god Archicad-kunskap samt kunskap i andra 3D program som Revit. 

Du är intresserad av att hålla dig uppdaterad genom omvärldsbevakning och har bra koll på vad marknaden efterfrågar och BIM-utveckling i stort. 

Vi ser positivt på om du har erfarenhet i rollen som BIM-samordnare och om du har varit drivande i att ta fram BIM-manualer.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och tar ansvar för din uppgift. Du trivs i en roll där du fungerar som stöd för andra, finns tillgänglig som specialist samtidigt som du bidrar aktivt i projekt som projekterande arkitekt/ingenjör.

Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är även van vid att arbeta med övriga dataprogram såsom AutoCAD, SketchUp, Office-paketet och Adobes programserie.

Egenskaper

För oss är personkemi och gruppdynamik otroligt viktigt, därför är vi nyfikna på vem du är. För att trivas hos oss måste du uppskatta att arbeta tillsammans med andra och se styrkan i olika perspektiv. Vi tror att du trivs med att skapa och vårda relationer och att dina kollegor uppskattar dig för att du bidrar till en positiv arbetsgemenskap. 

Vi tror också att du är en person som tar egna initiativ och som har förmågan att driva igenom och slutföra de idéer och projekt du initierar. Du är flexibel och lyhörd samtidigt som du tar ditt uppdrag på allvar.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Göteborg - Erfaren 3d-projektör".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.