Stadsplanerare

gbg ingenjor2

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

 

Vi söker en stadsplanerare med intresse att forma staden ur ett helhetsperspektiv

Krook & Tjäder –  från idéskiss till en designad lampa.

Vi söker dig som tillsammans med andra vill utveckla ett helhetsperspektiv kring stadsplanering och följa processen från idéskiss till genomförande. Som stadsplanerare hos oss har du möjlighet att samverka och forma projektet tillsammans med kontorets olika kompetenser inom arkitektur, landskap, inredning och visualisering. Vi strävar efter att gemensamt genom olika perspektiv forma den goda staden från de övergripande strukturerna ner till minsta detalj. Vi arbetar med målet att åstadkomma en väl gestaltad miljö och en ambition om att det vi gör ska addera mervärden till staden och våra kunder. 

Vi arbetar med projekt över hela Sverige men söker just nu en medarbetare till kontoret i Göteborg.

Tjänsten

Du kommer arbeta som projekterande ingenjör och ansvara för att förverkliga företagets och projektets arkitektoniska idéer. 

I din roll kommer du att

  • ansvara för de tekniska och administrativa utmaningar man ställs inför vid projektering av komplexa uppdrag

  • Självständigt ta fram tekniska bygghandlingar, samordna med övriga konsulter i projektet och delta i olika mötesserier.

  • Arbeta med detaljutformning och anpassning till lagar och normer.

Erfarenhet

Vi söker dig som är en van handläggande eller uppdragsansvarig projektör och som är sugen på nya utmaningar. 

Du har 10-15 års arbetslivserfarenhet från bygg- eller arkitektbranschen. 

Vårt huvudsakliga arbetsverktyg är Archicad varför det är en stor fördel om du har erfarenhet av detta program. Vi förutsätter att du även är van vid att arbeta med våra övriga dataprogram såsom AutoCAD och Office-paketet. 

Egenskaper

För oss är personkemi och gruppdynamik otroligt viktigt. För att trivas hos oss måste du uppskatta att arbeta tillsammans med andra och se styrkan i olika perspektiv.

Du är trygg i din yrkesroll och tar ansvar för din uppgift. Som person är du noggrann och alltid mån om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. 

Du trivs i rollen som specialist och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är bra på att förmedla ett budskap så att andra förstår. 

Vi tror också att du är en person som tar egna initiativ och som har förmågan att driva igenom och slutföra de idéer och projekt du initierar. Du är flexibel och lyhörd samtidigt som du tar ditt uppdrag på allvar.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till beställare och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer.

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Göteborg - Stadsplanerare".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.