Arkitekt - Hyresgästanpassning

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Göteborg är vi över 80 medarbetare indelade i 10 studios, där alla våra kompetenser finns representerade.

Nu söker vi ytterligare en arkitekt med erfarenhet från hyresgästanpassningar för kontor och industri. Vi söker dig som gillar att träffa människor och har en god känsla för service.
Du kommer självständigt ta emot nya uppdrag, ibland möta förvaltare och hyresgäster inför en första skiss och ibland jobba efter ett skrivet lokalprogram för att sedan själv eller i samarbete med kollegor jobba fram en färdig lösning. Arbetet består till stor del av snabba skisser, men i många fall kommer du också att delta i färdigprojektering av nämnda skisser, ofta i nära samverkan med entreprenörer och övriga konsulter.

Erfarenhet

Vi söker dig med arkitektutbildning och minst 3 års erfarenhet av att medverka i hyresgästanpassningsprojekt av varierande storlek och komplexitet. Du har god kunskap kring byggprocessen och dess olika skeden och det är en fördel om du är van att jobba i nära samarbete med övriga konsulter.
Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är van vid att arbeta med de vanliga dataprogrammen såsom AutoCAD, Office-paketet och Adobes programserie.

Egenskaper

Vi tror att du är ansvarstagande, drivande och lösningsorienterad. För oss är personkemi och gruppdynamik viktigt, därför är vi väldigt intresserade av dig som person. Vi ser att du gillar att arbeta tillsammans med andra, med kollegor och med våra kunder. Du trivs med att skapa och vårda relationer och bidrar till en positiv arbetsgemenskap. I rollen som beställarens representant tror vi att du når bäst resultat genom att vara nyfiken och lyhörd.

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.

 

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Göteborg - Arkitekt hyresgästanpassning".


Arkitekterna Krook & Tjäder är bland de tio största arkitektkontoren i Sverige med över 200 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo. Kontoren arbetar med en stor bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.