Handläggande Arkitekter

mlm arkitekt

På Arkitekterna Krook & Tjäder är vi över 200 medarbetare med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Halmstad, Uppsala, Borås, Östersund och Oslo. Vi arbetar inom arkitekturens alla delar – Arkitektur, Samhällsplanering, Landskaps- och Inredningsarkitektur samt Produktdesign.

Till vårt växande kontor i Malmö söker vi handläggande arkitekter som jobbat i minst fem år. Om du ska passa in i vårt team behöver vara drivande och kreativ och förstå komplexiteten i arkitektuppgifter. Du har ett stort intresse för projektens konceptuella lösningar och har erfarenhet av att förena dessa med de krav som samhälle, kund och brukare ställer. Att förstå Mies van der Rohes storhet är ett krav för att bli anställd hos oss. 

Känner du dig träffad är du välkommen att skicka CV och portfolio till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk din ansökan ”Arkitekt - Malmö”.

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att märka din ansökan "Malmö - Arkitekt".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.