Byggnadsingenjör/specialist Revit

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

Tjänsten

På vårt kontor i Malmö är vi 25 medarbetare med blandade kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar med ett brett spektra av projekt inom främst stadsbyggnad, kontor och bostäder.


Vi söker nu en eller flera byggnadsingenjörer som är intresserade att utveckla kontorets specialistkompetens inom Revit. Du arbetar både i specifika projekt och med att stärka kontorets nivå inom avancerad projektering. Rollen innebär till exempel att ta fram mallar och organisera stora projekt. Du kommer att arbeta i ett team med andra specialister.

Erfarenhet

Vi ser helst att du jobbat minst 5 år tidigare inom projektering. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med stora projekt.

Egenskaper

Du ska trivas i rollen som specialist och känna tillfredsställelse i att leda och lära upp andra. Du är drivande inom ditt ansvarsområde, noggrann och social. Det är viktigt för dig att skapa och vårda relationer och bidra till en positiv arbetsgemenskap

 

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt.


Arkitekterna Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo. Kontoren arbetar med en stor bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.