Erfaren arkitekt

osund arkitekt

Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar inom arkitekturens alla delar - arkitektur, samhällsplanering, landskaps- och inredningsarkitektur, produktdesign samt som processpartner. Med över 200 medarbetare besitter vi spetskompetens inom många områden samtidigt som företaget vilar på en bred kunskapsbas. Våra kontor präglas av god stämning och dynamik, med möjlighet till stor frihet och ansvar. En prestigelös och öppen arbetsplats där ingen står i vägen för någon och där det finns en gedigen omtanke. Hos oss finns det alltid stora möjligheter att utveckla och att utvecklas.

 

Erfaren arkitekt med projekteringsvana och stark känsla för gestaltning

Tjänsten

Till vårt nyöppnade kontor i Östersund söker vi en erfaren arkitekt som ska vara med och driva vår fortsatta utveckling och etablering av Krook & Tjäder i Östersund och norra Sverige.

Vi ser en otrolig potential i den lokala marknaden och vi behöver dig som kan och vill vara på plats och vårda de relationer vi byggt upp och framförallt leverera arkitektur med hög kvalitet till befintliga och framtida kunder.

Vi söker dig som vill skapa möjligheter för tillväxt genom utveckling av nya samarbeten och projekt och på sikt erbjuda en ökad bredd i utbud och kompetens på plats med fler kollegor.  

 

Erfarenhet

Du har jobbat i minst 7 år och är sugen på nya utmaningar. Du är drivande och kreativ och förstår komplexiteten i arkitektuppgifter. Du har ett stort intresse för projektens konceptuella lösningar och har erfarenhet av att förena dessa med de krav som samhälle, kund och brukare ställer.

Vi söker dig som är en van handläggare med erfarenhet av att ta ansvar för utformning, budget, genomförande och kundkontakt.

Du är trygg i din yrkesroll och tar ansvar för din uppgift. Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är även van vid att arbeta med våra vanliga dataprogram såsom AutoCAD, SketchUp, Office-paketet och Adobes programserie. Det är en fördel om du har god kunskap i Archicad och/eller Revit. 

 

EGENSKAPER

För oss är personkemi och gruppdynamik otroligt viktigt. För att trivas hos oss måste du uppskatta att arbeta tillsammans med andra och se styrkan i olika perspektiv. Vi tror att du trivs med att skapa och vårda relationer och att du är uppskattad av dina nuvarande kollegor och beställare.

Vi tror också att du är en person som tar egna initiativ och som har förmågan att driva igenom och slutföra de idéer och projekt du initierar. Du är flexibel och lyhörd samtidigt som du tar ditt uppdrag på allvar.

 

Krook & Tjäder erbjuder

Krook & Tjäder är en prestigelös organisation där alla ges möjlighet att utvecklas och växa i sina projekt och på kontoret. Du har möjligheten att arbeta i både stora och små projekt med en nära kontakt till dina kunder och stora möjligheter att påverka uppdrag och arbetssätt. 

 

Ansökan & Kontakt

Vi kallar löpande till intervjuer

Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta Pernilla Obert Nielsen.

För att söka tjänsten bifogar du ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Pernilla Obert Nielsen. Kom ihåg att märka din ansökan "Östersund - Erfaren arkitekt".


Arkitekterna Krook & Tjäder har sedan starten vuxit och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med över 200 medarbetare. Starka team i Malmö, Göteborg, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund oh Oslo arbetar med en bredd av uppdrag inom husbyggnad, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.