Om Krook & Tjäder

1988 startade Arkitekterna Krook & Tjäder i Göteborg. Idag är vi över 200 medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo.

Arkitekterna Krook & Tjäder har haft en fantastisk utveckling de senaste åren. Vi tror orsaken till detta ligger i några olika faktorer, en av dessa är att Krook & Tjäder har kontor på flera orter i Sverige. Andra faktorer tror vi är att vi arbetar med en stor bredd i våra projekt och att vi erbjuder stora och kvalificerade resurser. Kanske kan orsaken vara att vi har den lilla organisationens engagemang och effektivitet, eller möjligtvis för vi anstränger oss att alltid prestera vårt yttersta. När vi lyssnar på våra kunder får vi dock oftast ett annat svar – Kundnytta.

Kundnytta är just vårt förhållningssätt till våra kunder. Arkitekterna Krook & Tjäder har en ledstjärna – att nå högsta möjliga kundnytta. Vi arbetar med omtanke och prestigelöshet i våra projekt, och inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att bli det bästa arkitektkontoret för våra kunder, våra anställda och för en långsiktig och hållbar utveckling i samhället. Arkitekterna Krook & Tjäder arbetar med en snabb och anpassningsbar projektorganisation som alltid kan ge det där lilla extra. Verksamheten startade 1988 i Göteborg och har idag vuxit till att ha över 200 anställda vid åtta kontor – Göteborg, Stockholm, Malmö, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo.

Koncernens kompetensområden har vuxit i takt med företaget och kan idag erbjuda en enorm bredd. Arkitekterna Krook & Tjäder jobbar inom arkitekturens alla delar. Allt från den största skalan i form av Landskapsarkitektur och Stadsplanering, till byggnadens alla attribut med avdelningarna Arkitektur, Inredningsarkitektur och Produktdesign. Ett sådant helhetsperspektiv möjliggör för Krook & Tjäder att erbjuda kompetens i stor utsträckning med helhetslösningar utöver det vanliga.

Som ett av Sveriges största arkitektkontor, och med stora ambitioner, är vår målsättning att knyta till oss de bästa medarbetarna. Arkitekterna Krook & Tjäders alla kontor har under höst och vår varit iväg på studieresor och mässor vilket är en viktig del och komplement till vidareutbildningen, samtidigt som det skapar ett socialt nätverk mellan kontoren. Det finns en väldigt bra och unik dynamik och stämning på våra kontor som vi även fortsatt ömt ska vårda – Krook & Tjäder-andan.